Події
16 лютого 2017
Під Києвом злочинці, забравшись у будинок бізнесмена, закатували його до смерті
Виявив тіло 11-річний син убитого. Він побачив, що на першому поверсі на дивані в крові лежить зв’язаний батько і викликав поліцію.
news-image

Під Києвом у селі Старі Петрівці Вишгородського району сталася трагедія. У ніч з 14 на 15 лютого в житловий будинок, віджавши пластикове вікно, проникли невідомі. Зв’язавши господаря, злочинці катували його, щоб отримати інформацію про наявність у будинку грошей і матеріальних цінностей. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер, передає «Є!», посилаючись на Надзвичайні новини.

Господар будинку так і не сказав злочинцям пароль до сейфа або місце зберігання ключів, оскільки сейф грабіжники забрали із собою. За наявною інформацією, у ньому знаходилися ювелірні прикраси і долари США.

Виявив тіло 11-річний син убитого. Він побачив, що на першому поверсі на дивані в крові лежить зв’язаний батько і викликав поліцію.

У чоловіка руки були зв’язані ззаду ременем. На голові і тілі безліч саден і синців – це говорить про те, що чоловіка катували. Відомо, що загиблий займався бізнесом.

Слідчим відділом Вишгородського відділу поліції ГУНП у Київській області зарєстровано кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого п.6 ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство з корисливих цілей.

За вчинення цього злочину передбачено позбавлення волі до 15 років.