Війна
17 лютого 2017
За добу на Донбасі загинули троє українських військових - штаб АТО
Десятеро бійців отримали поранення.
news-image

За минулу добу, 16 лютого 2017 року, у зоні АТО Загалом зафіксовано 66 обстрілів. Троє українських військових загинуло, десять – поранено, передає «Є!» із посиланням на прес-центр штабу АТО.

Бойовики продовжили обстріли наших позицій на всіх напрямках, у тому числі з забороненого Мінськими домовленостям озброєння.

На Донецькому напрямку з мінометів різних калібрів бойовики обстрілювали Авдіївку, Кам’янку, Піски, Зайцеве, Верхньоторецьке. З гранатометів та стрілецької зброї – Кам’янку, Зайцеве, Авдіївку, Піски. По Зайцевому вогонь вів снайпер. По позиціях в районі Авдіївки – танк, - повідомили у прес-центрі.

На Луганському напрямку зі 120 та 82 міліметрових мінометів окупанти обстріляли Кримське. З гранатометів та стрілецької зброї – Лобачеве, Новозвавнівку, Станицю Луганську та Новоолександрівку.

На Маріупольському напрямку зі 120 та 82 міліметрових мінометів загарбники обстрілювали Широкине та Павлопіль, а з гранатометів та стрілецької зброї – Мар'їнку, Новотроїцьке, Новоселівку, Водяне, Лебединське, Широкине, Павлопіль, Гнутове. По Широкиному вели вогонь БТР та БМП противника. З протитанкових ракетних комплексів обстріляли Богданівку, - йдеться в повідомленні прес-центру.
Читайте також: Пушилін: «У нас немає більшого покупця на вугілля, ніж Україна»
Читайте також: Російський письменник Прилєпін зібрався перевезти свою сім'ю у «ДНР»