Події
17 лютого 2017
У Львові горів дитячий садочок
На щастя, ніхто не постраждав.
news-image

Сталося це у п’ятницю,17 лютого. За початковими версіями, причиною називають коротке замикання електрики у приміщенні. На щастя, ніхто не постраждав, передає «Є!», посилаючись на meest-online.

Пожежа виникла у позаробочий час, у дошкільному навчальному закладі перебував лише охоронець. Саме він і помітив небезпеку та викликав пожежників. Підрозділам служби вдалося оперативно локалізувати та ліквідувати займання. Однак за цей час вогонь встиг знищити меблі, дитячі речі, вхідні двері у спальню, килими, пластикове вікно. Пошкоджено 3 дитячі ліжечка.

У підсумку ніхто не постраждав, повторимо – дітей на той час не було. Але коротке замикання свідчить або про несправність, або про неправильне користування електроприладами. Отже, пожежа цілком могла виникнути і у час найбільшого заповнення садочка маленькими вихованцями. Наслідки могли бути дуже прикрими. Цього разу все обійшлося пошкодженням приміщення однієї з дитячих груп. Але це не означає, що інцидент можна вважати вичерпаним. Заклад продовжує працювати, передає агенція «Zaxid.net».

До слова. впродовж останньої доби працівники Державної служби із надзвичайних ситуацій (ДСНС) на Львівщині загасили 6 пожеж.