Події
18 лютого 2017
На трасі Одеса-Київ обстріляли пасажирський автобус, є поранені
З Любашівської районної лікарні про те, що в хірургічне відділення доставлено 45-річного чоловіка з кульовим пораненням правого стегна.
news-image

На трасі Одеса-Київ обстріляли пасажирський автобус, одна людина отримала поранення. Як передає «Є!», про це в ефірі "112 Україна" повідомила речник ГУ Нацполіціі Одеської обл. Олена Войтенко.

За її словами, в поліцію надійшло повідомлення з Любашівської районної лікарні про те, що в хірургічне відділення доставлено 45-річного чоловіка з кульовим пораненням правого стегна. До медичної установи негайно виїхала слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції.

Правоохоронці встановили, що вказані тілесні ушкодження чоловік отримав під час поїздки в автобусі сполученням Одеса-Київ. Коли транспортний засіб рухався в напрямку. Києва, на 304 км траси "Одеса-Київ" по ньому зробили постріл з невстановленої зброї. Куля пробила бічне праве скло автобуса і потрапила в стегно пасажира, який сидів.

За даним фактом порушили кримінальну виробництво за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Зараз поліцією встановлюються обставини події. Відповідальність, передбачена за вказане правопорушення - від трьох до семи років позбавлення волі. Слідчі дії тривають.

Підозрюваних на даний момент немає.

Читайте також: Бойовики обстріляли власні позиції, втративши 10 людей