Політика
29 грудня 2014
Азаров з Москви продає свій особняк в Києві
Довіреність на продаж будинку Азаров оформив в Москві
news-image

Колишній прем'єр-міністр України Микола Азаров, перебуваючи в Москві, продає свій особняк в Печерському районі Києва. Про це свідчить видана Азаровим довіреність на продаж будинку, копію якої опублікували "Наші Гроші", пише "Єдність".

Довіреність Азаров оформив в Москві 23 червня. Згідно з документом, інтереси Азарова щодо продажу майна представлятиме Гліб Лєшков, який обіймав керівні посади в компаніях з будівельної групи "Розвиток" сина Миколи Азарова Олексія.

Будинок має площу в 594 м. кв. і ділянку в 0,1 га по вул. Звіринецькій,1. Власником нерухомості є особисто Микола Азаров.

Нагадаємо, що 21 листопада 2013 року уряд на чолі з Миколою Азаровим розпорядився призупинити підготовку до укладання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, що призвело до початку Євромайдану.

28 січня 2014 року Азаров подав у відставку, покинув територію України і полетів у Австрію. 28 лютого 2014 року уряди Австрії та Швейцарії оголосили про арешт його активів з метою запобігання ризику незаконного привласнення фінансових активів української держави. З 3 червня 2014 року знаходиться в розшуку СБУ.