Політика
21 лютого 2017
РФ заявила Британії, що «в їх зоопарку не виріс звір, який може вказувати ведмедю»
Раніше британський міністр оборони зауважив, що Захід не хоче, щоб "ведмідь пхав свої лапи до Лівії".
news-image

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу прокоментував у вівторок заяву британського колеги Майкла Феллона про те, що Захід не хоче, щоб "ведмідь пхав свої лапи до Лівії", передає «Є!» із посиланням на ТАРС.

Ну якщо продовжувати "звірячу" тему... Що у них на гербі, лев, здається? Є таке старе прислів'я: все леви - кішки, але не всі кішки - леви. Нехай кожен розбирається в своїх справах сам. І ми не думаємо, що в їх зоопарку виріс звір, який може вказувати ведмедю, - сказав Шойгу, відповідаючи на запитання студентів на відкритті II Всеросійського молодіжного форуму "Міжнародне військово-політичне та військово-економічне співробітництво: сучасні тенденції".

Раніше міністр оборони Великобританії Майкл Феллон заявив, що Захід не влаштовують контакти РФ з Лівією. На думку глави британського оборонного відомства, Москва таким чином "перевіряє Захід на міцність, перевіряє альянс".

Ми не хочемо, щоб ведмідь пхав туди свої лапи, - процитувала газета Daily Mail цитату з виступу Феллона на Мюнхенській конференції з безпеки.
Читайте також: У МЗС прокоментували інформацію про «блокування» заяви в Радбезі ООН щодо смерті Чуркіна
Читайте також: Чубаров запропонував Артеменку віддати свої статки кому-небудь на 100 років
Читайте також: 14-річну київську школярку, яка втекла із дому, розшукали у Харкові