Політика
22 лютого 2017
27-річну дівчину призначено заступником міністра енергетики
Наталія Бойко займеться питаннями євроінтеграції.
news-image

Кабінет міністрів України призначив заступником міністра енергетики та вугільної промисловості з питань європейської інтеграції 27-річну Наталію Бойко. Бойко курируватиме напрямок євроінтеграції - співпрацяю з міжнародними партнерами - ЄБРР, Світовим банком, донорами, повідомляє "РБК-Україна", передає «Є!»

Також вона буде займатися енергетичною стратегією Міненерго.

Пропозицію зайняти пост заступника міністра з питань євроінтеграції Наталії Бойко надійшла від голови Міненерго Ігоря Насалика.

Наталія Бойко є менеджером реформи енергетики в проектному офісі Національної ради реформ під головуванням президента України. Її роль полягає у координаційній, аналітичної та комунікаційної підтримці реформи українського енергетичного сектора.

У 2015 році Бойко була головним консультантом головного департаменту з питань реформ Адміністрації президента України, де здійснювала аналіз та доопрацювання законопроектів та підготовку аналітичних матеріалів у сфері регулювання ринків нафти і газу та ринку електроенергії.

Раніше Бойко працювала в офісі компанії ERM в Німеччині на посаді консультанта та координатора проектів для міжнародних газодобувних компаній і фінансових інститутів.

Наталія є аспірантом Львівського національного університету імені Івана Франка, в якому у 2011 році отримала диплом магістра з відзнакою.

Як пише "Страна", згідно з електронною декларацією за 2016 рік, у неї у власності є квартира площею 139,4 кв. м і гараж. Також вона володіє п'ятою частиною ще однієї квартири та підвалу у Львові, а проживає у Києві. У документі зазначено, що житло площею 66 квадратних метрів їй безкоштовно надає пан Андрій Оленюк.

Читайте також: «Це психологічно витримати було неможливо»: Турчинов пояснив, чому втік Янукович
Читайте також: На Борщагівці пасажири видавили двері тролейбуса
Читайте також: У Києві баскетбол став більш популярним, ніж футбол - спортивний оглядач