Резонанс
23 лютого 2017
Прокуратура назвала ім'я організатора викрадення Гончаренка
Нардепа хотіли облити кислотою.
news-image

Замовником викрадення нардепа Олексія Гончаренко був депутат Лиманської  райради Одеської області Кушнарьов. Про це повідомив прокурор Одеської області Олег Жученко, передає «Є!» із посиланням на 112 Україна.

Прокурор розповів, що син Кушнарьова був серед загиблих 2 травня 2014 року в Одесі.

Батько Кушнарьова є депутатом Лиманського районної ради Одеської області. І сам він не просто замовником викрадення народного депутата, а фактично він з двома своїми спільниками виїхав на місце і повинен був наносити народному депутату тілесних ушкоджень, а саме, застосовувати кислоту, знівечити, позбавити зору, а також переламати колінні чашечки. У людини є мотив. Він є замовником викрадення. Виконавці цього злочину, завдяки злагодженій та завчасної роботі СБУ і слідчих прокуратури не довели до скоєння цього злочину, - повідомив прокурор.

Співробітники прокуратури спільно із працівниками Служби безпеки на Одещині затримали злочинне угруповання, яке планувало викрадення та каліцтво народного депутата (фракція «Блок Петра Порошенка») Олексія Гончаренка.

Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/politics/1792622-ukrajinski-siloviki-vryatuvali-nardepa-goncharenka-vid-vikradennya.html

Співробітники прокуратури спільно із працівниками Служби безпеки на Одещині затримали злочинне угруповання, яке планувало викрадення та каліцтво народного депутата.
Всього затримано 3 людини.

 За словами прокурора, нардеп Гончаренко знаходиться в безпеці і скоро буде давати свідчення.

Читайте також: Гончаренка викрала група сепаратистів з метою фізичних тортур, - Луценко
Читайте також: Однопартієць повідомив, навіщо Гончаренко поїхав до Одеси
Читайте також: СБУ підтвердила факт викрадення нардепа Гончаренка
Читайте також: Викрадений народний депутат Олексій Гончаренко