Резонанс
23 лютого 2017
Гончаренко вийшов на зв'язок та поспілкувався із журналістами
Нардеп каже, що спецоперація СБУ тривала кілька тижнів.
news-image

Депутат Олексій Гончаренко вийшов на зв'язок після спецоперації, в якій він взяв участь. Про це Гончаренко повідомив в ефірі телеканалу "112 Україна", передає «Є!»

Зі мною все в порядку, я в безпеці, відчуваю себе нормально. Я став учасником спецоперації українських силових структур по знешкодженню чергового терористичного угруповання, яка планувала ряд злочинів в Одесі та Одеській області, - повідомив Гончаренко.

Гончаренко зазначив, що правоохоронці заздалегідь попередили його про те, що сепаратистська група готується його викрасти.

Ця операція тривала багато тижнів. Це  угруповання вели, документували їх розмови, отримуючи відповідні санкції суду. Там була ретельна і копітка робота СБУ. Я на якомусь етапі був проінормований про те, що одним з об'єктів атаки для цього угруповання був обраний саме я, - розповів він.

Також нардеп зауважив, що не був знайомий з замовником його викрадення.

Як повідомив прокурор Одеської області Олег Жученко, замовником викрадення нардепа Олексія Гончаренка був депутат Лиманської райради Одеської області Кушнарьов.

Прокурор розповів, що син Кушнарьова був серед загиблих 2 травня 2014 року в Одесі.

Він не замовляв вбивство депутата, а саме катування та нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Під час затримання було вилучено всі речові докази.

Читайте також: Прокуратура назвала ім'я організатора викрадення Гончаренка
Читайте також: Гончаренка викрала група сепаратистів з метою фізичних тортур, - Луценко
Читайте також: Однопартієць повідомив, навіщо Гончаренко поїхав до Одеси