Резонанс
23 лютого 2017
«Він буде сліпий та кульгавий»: опубліковано відео, на якому замовник обговорює викрадення Гончаренка
Спецслужби "вели" злочинну групу два місяці.
news-image

Оприлюднено відеозапис розмови депутата Лиманської райради від "Опозиційного блоку" Олександра Кушнарьова з двома іншими людьми, які обговорюють викрадення депутата від БПП Гончаренка, передає «Є!» із посиланням на УНІАН.

За інформацією спецслужби, злочинну групу "вели" два місяці.

Так, вони обговорюють підготовку замаху й завдання тяжких тілесних ушкоджень нардепу Гончаренку.

Все буде нормально... Від того, що я йому зроблю, ще ніхто не вмирав. Він буде сліпий та кульгавий, все! - чути на відео.

Як повідомлялося, сьогодні з'явилася інформація, що в Одесі викрали депутата Гончаренка. Пізніше в прокуратурі Одеської області заявили про затримання злочинної групи, яка планувала викрадення і завдання каліцтв Гончаренку. За даними прокуратури, організатором підготовки викрадення був депутат Лиманської райради Одеської області Олександр Кушнарьов, який є родичем одного із загиблих під час подій 2 травня 2014 року в одеському Будинку профспілок.

Цей депутат особисто планував викрадення Гончаренка за його проукраїнську діяльність у регіоні.

Зловмисники збиралися завдати Гончаренку тяжких тілесних ушкоджень - облити обличчя кислотою і роздробити молотком суглоби на колінах. У прокуратурі повідомили, що Кушнарьову вже підписано і вручено підозру. Ще одним учасником злочинного угруповання, за даними прокуратури, є колишній український військовий, який нещодавно отримав громадянство Російської Федерації.
УВАГА! На відео присутня ненормативна лексика!