Події
23 лютого 2017
«Бережи вас, Боже»: остання смс загиблого полковника розчулила мережу
Лікарі боролися за життя полковника упродовж двох тижнів.
news-image
"Бережи вас, Боже" – таке побажання в останній смс написав полковник служби цивільного захисту Державної служби з надзвичайних ситуацій Дмитро Тритейкін, який загинув у середу, 22 лютого, в результаті обстрілу в Авдіївці.
 
Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав військовий журналіст Роман Бочкала, передає «Є!».
 
За його словами, лікарі боролися за життя полковника упродовж двох тижнів. Він ішов на поправку, тому ніхто не міг передбачити такого сумного кінця.
 
"Лікарі боролися за життя Діми два тижні. І здавалося він йшов на поправку. Дзвонив, писав хлопцям. Остання його смс була з таким текстом: "Бережи вас, Боже", – написав Бочкала.
 
Він зазначив, що Тритейкін дуже любив Україну, був справжнім патріотом.
 
"Його друзі кажуть, що він щиро любив Україну. Був справжнім патріотом. Роздавав допомогу навіть коли були найжорсткіші обстріли. Йшов на виручку під час пожеж та інших жахів війни. І ось його життя обірвалося. Світла пам'ять…" – написав Бочкала.
 

Пост Бочкали розчулив користувачів  соцмережі. Станом на 12.40 на пост відреагували більше 600 людей, 400 з яких поставили смайл "сумно".
 
Як повідомлялось, російсько-терористичні війська увечері 2 лютого, під час проведення Радбезу ООН щодо ситуації в Авдіївці, обстріляли точку видачі гуманітарної допомоги населенню в місті, у результаті чого загинули дві людини.
 
Тоді тяжке поранення отримав і підполковник служби цивільного захисту ДСНС Дмитро Тритейкін.