Політика
23 лютого 2017
Про підготовку мого «викрадення» не знала навіть дружина, - Гончаренко
Вдалося запобігти нанесенню Гончаренку тілесних ушкоджень. Правоохоронці затримали трьох людей.
news-image

Народний депутат України від фракції "Блок Петра Порошенка" Олексій Гончаренко повідомив, що про план спецоперації з його викрадення і звільнення не знав ніхто, навіть його дружина, передає «Є!», посилаючись на "112 Україна".

"Знав я, співробітник Одеського управління СБУ і прокурор Одеської області, з якими я спілкувався. Хто знав ще з силових структур – я не знаю. Мені було заборонено це обговорювати з ким завгодно, навіть з дружиною. Тому ні з одним депутатом, колегою, політиком, я не обговорював", - сказав Гончаренко.

Як відомо, про викрадення депутата від "БПП" Олексія Гончаренка стало відомо сьогодні близько 13:40. Через дві години стало відомо, що він у безпеці. Вся ця інформація надійшла від прокуратури Одеської області.

Силовики повідомили, що вдалося запобігти нанесенню Гончаренку тілесних ушкоджень. Правоохоронці затримали трьох людей. 

Як повідомив прокурор Одеської області Олег Жученко, замовником викрадення нардепа Олексія Гончаренка був депутат Лиманської райради Одеської області Кушнарьов.

Прокурор розповів, що син Кушнарьова був серед загиблих 2 травня 2014 року в Одесі.

Він замовляв не вбивство депутата, а саме катування та нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Під час затримання було вилучено всі речові докази.