Політика
24 лютого 2017
Вадим Рабінович: «Це не уряд розвитку країни, це уряд її вбивства»
На думку нардепа, головна мета чинного уряду - забрати останнє в українців.
news-image

Це не уряд розвитку країни, це уряд її убивства. Про це заявив у програмі «Хто кому Рабінович» на каналі «112 Україна» народний депутат і лідер партії «За життя» Вадим Рабінович, передає «Є!»
За словами Андрея Реви, міністра соціальної політики, громадяни України значно багатші, ніж фіксує офіційна статистика. З тіньовою економікою він пропонує боротися загальною декларацією. Про доходи перед державою, на думку міністра, повинні звітувати не тільки чиновники, а й усі мешканці країни.

Рева - один з найбільш одіозних членів уряду. У нього немає думок, як поліпшити життя людей, як поправити економіку. Він каже: ще дуже багато грошей в українців, ще не все вимели, ще не все награбували, ще не все забрали. Ось все, що хвилює цей уряд, - говорить парламентарій.


Як аргумент політик наводить наступне: через тиждень українців зобов'яжуть проводити енергоаудит квартири своїм коштом. Якщо ж довідки про його проходження немає, то будуть штрафувати на 400-500 гривень.

Знову придумали якусь мафіозну схему, тому що грошей багато в українців. Цю владу цікавить лише те, як зробити так, щоб в українця нічого не було ні в хаті, ні під подушкою і щоб будинок заклав. Значить, цей уряд - ворожий. Це не уряд розвитку країни, цей уряд її убивства, - резюмує Вадим Рабінович.


Читайте також: Рабінович назвав викрадення Гончаренка «цирком»: «Приємно, що серед нас є клоуни такого рівня»
Читайте також: Вадим Рабінович: «Сьогоднішня влада знищує малий і середній бізнес»
Читайте також: Партія «За життя» мітингує під Конституційним Судом проти зняття мораторію на продаж землі