Суспільство
24 лютого 2017
Герой АТО: Відома співачка їздить до РФ, але допомагає ЗСУ (відео)
Артистка, за словами бійця, половину гонорару з кожного концерту віддає волонтерам на допомогу ЗСУ.
news-image

Кулеметник, ветеран 93-ї бригади ЗСУ, кавалер ордену "За мужність" Євген Терехов, якого історія закарбує як "Титановий Джексон", вчора, 23 лютого 2017 року, у програмі "За Чай.com" розповів про співачку, яка за інформацією волонтерів, виступає в Росії, але при цьому допомагає українській армії, передає «Є!» із посиланням на 5 канал.

Боєць прокоментував фрагменти відео, що їх показав ведучий, з виступів Таїсії Повалій, Софії Ротару та Віри Брежнєвої у Росії:

Ви знаєте, у людей повинно трапитися щось у їхніх життях, аби вони усвідомили. Людина... Ти можеш говорити, ти можеш кричати, писати, не зрозуміє, доки не стикнеться з цим.

Він також наголосив:

За одну людину, я просто не хочу говорити, я знаю про те, що тишком-тишком... Так, вона дає концерти у Росії, вона приїжджає і з кожного концерту половину гонорару віддає волонтерам на АТО. Одна з цих трьох. Це я знаю від волонтерів, але не хочу (називати – ред.), бо в мене дружина також співає, і не хочу, щоб були якісь претензії до неї... Я думаю, людина сама колись розкаже про це, – сказав боєць.