Україна
24 лютого 2017
Балчун гордиться здобутками «Укрзалізниці»
На цей рік у компанії українського перевізника заплановано багато інновацій.
news-image

Керівник «Укрзалізниці» Войцех Балчун розповів про результати роботи нового маршруту українських потягів до Польщі, а також анонсував запровадження нових маршрутів, передає «Є!», посилаючись на replyua.net.

За словами Балчуна, нове залізничне сполучення між українською столицею та польським містом Перемишль за два місяці роботи користувалося попитом і загалом за цей час маршрутом «Київ-Перемишль» скористалися понад 25 тисяч людей. Наразі, відмітив голова «Укрзалізниці», українська сторона спільно з Польщею планує запустити ще два потяги в цьому ж напрямку. Мова йде про маршрути з Ковеля до Хелма, а також сполучення «Львів-Краків-Львів». Зараз триває робота, аби запустити потяг «Ковель-Хелм» вже з липня цього року. Що ж стосується потяга зі Львова до Кракова зі зворотною дорогою до Львова, то наразі проходять консультації, аби цей маршрут з’явився в графіку «Укрзалізниці» також цього літа.

Нагадаємо, раніше Войцех Балчун заявляв, що на цей рік у компанії українського перевізника заплановано багато інновацій. Зокрема, очікується проведення конкурсу на новий логотип та оновлений дизайн потягів, а на самих вокзалах планується встановити термінали купівлі квитків, а також з’явиться Wi-Fi.