Війна
25 лютого 2017
Бойовики продовжують обстріли на території зони АТО. Загорівся будинок
Бойовики ведуть обстріл з самохідних артилерійських установок, встановлених в житлових районах міста - в Куйбишевському, Київському та Ленінському.
news-image

Увечері 24 лютого, в результаті попадання снаряда в Авдіївці загорівся один будинок. Про це повідомив керівник Авдіївської військово-державної адміністрації Павло Малихін.

Інформує «Є!», з посиланням на apostrophe.ua.

"Обстріл були в районі старої Авдіївки, в районі промзони, потрапило в один будинок, була пожежа, його локалізували. Поки поранених немає. Поки що чути шум від обстрілів", - розповів Малихін в ефірі телеканалу "112 Україна".

За словами жителів окупованого Донецька, бойовики ведуть з самохідних артилерійських установок, встановлених в житлових районах міста - в Куйбишевському, Київському та Ленінському.

"Стріляють з САУ з 17-ї години, практично безперервно. Випускають партіями, по п'ять снарядів відразу. Між залпами навіть півсекунди перерви немає", - цитує донеччан Укрінформ.
"З шахти Панфіловський в Куйбишевському районі САУ стріляють без перерви. Уже було залпів п'ятдесят, не менше. Схоже, це великокаліберні снаряди", - зазначають очевидці.

Також жителі Донецька стверджують, що в Ленінському районі САУ терористи «швидше за все, стріляють з терикону недалеко від парку Щербакова». За словами очевидців, обстріл бойовиків спрямовані в бік населених пунктів Піски і Авдіївка.

Читайте також: Бойовики «віджали» у місії ОБСЄ безпілотник