Події
27 лютого 2017
Тука прокоментував погрози «Л/ДНР» про «націоналізацію» через блокаду Донбасу
Як відомо, ватажки "Л/ДНР" зажадали від Києва припинити транспортну блокаду Донбасу до початку березня.
news-image

Бойовики не підуть на "націоналізацію" підприємств, оскільки вони виявляться нікому не потрібними. Про це заявив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука, передає «Є!» із посиланням на УНІАН.

Це спроба нас полякати. Йдеться про системоутворювальні підприємства, які задіяні у вертикально-інтегрованих компаніях й є і як окрема ланка, і в ланцюжку виробничого циклу. Якщо розірвати цей ланцюжок, знайти збут продукції, яку виробляли ці підприємства, для того, щоб підтримувати їхню життєдіяльність, — це зовсім непросто.

І продукція цих підприємств далеко не затребувана в Росії. Якщо говорити про ті ж шахти, там свого вугілля повно, не знають, куди дівати, закривають шахти. Тому нехай собі говорять все, що завгодно. Я в це не вірю, — каже він.

Нагадаємо, ватажки "Л/ДНР" зажадали від Києва припинити транспортну блокаду Донбасу до початку березня. Інакше вони "погрожують" ввести "зовнішнє управління на підприємствах української юрисдикції і перестати постачати вугілля Україні".

Читайте також: Ватажки бойовиків вимагають припинити блокаду Донбасу
Читайте також: Сюмар опублікувала список нардепів, які літали до Мінська протягом останніх двох років
Читайте також: Саманта Пауер розповіла, як дружила з Чуркіним