Події
27 лютого 2017
У «ЛНР» вже створили штаб для контролю над переходом підприємств-нерезидентів на зовнішнє управління
Створений штаб має намір "переорієнтувати підприємства в сторону Росії".
news-image

У "ЛНР" створили штаб для контролю за переходом підприємств української юрисдикції під зовнішнє управління. Про це йдеться в заяві голови "Народної Ради" "ЛНР" Володимира Дегтяренка, опублікованої на сайті "Народної Ради", передає «Є!»

Для здійснення контролю за процесом по переходу підприємств української юрисдикції під зовнішнє управління створено штаб, до якого, крім мене, увійшли також представники профспілок, лідери громадського руху "Мир Луганщині" та асоціації профспілок, голови профспілок і депутати, - повідомив Дегтяренко.
Ми готові з упевненістю заявити: на всіх підприємствах з зовнішнім управлінням співробітники збережуть свої посади, їм буде надана всебічна підтримка як з боку управління, так і з боку профспілок, - запевнив він.

 

Якщо говорити про наше завдання - то створений штаб має намір не утримувати підприємства "на плаву", але сприятиме їх подальшому розвитку і переорієнтуванню в сторону Росії. Неминучість цього процесу для жителів Донбасу завжди була очевидна, а політична безпорадність Києва лише прискорила цей незворотний процес, - заявив Дегтяренко.


Нагадаємо, глави "ЛНР" і "ДНР" зажадали від Києва припинити блокаду до 1 березня, в іншому випадку "республіки" введуть на діючих на окупованих територіях Донбасу українських підприємствах зовнішнє управління c метою їх переорієнтації на ринки Росії та інших країн, а також припинять постачання вугілля в Україну.

Читайте також: Ультиматум бойовиків – доказ того, що псевдореспубліки існують завдяки торгівлі з Україною - нардеп
Читайте також: «Чим гірше окупанту – тим краще Україні» - штаб блокади
Читайте також: Ватажки бойовиків вимагають припинити блокаду Донбасу