Київ
27 лютого 2017
Стадіон «Старт» остаточно повернуто у власність киян - Володимир Бондаренко
Боротьба за комплекс стадіону «Старт» завершена повною перемогою киян.
news-image

24 лютого цього року Вищий господарський суд України постановив остаточне рішення про повернення до комунальної власності столиці земельної ділянки стадіону «Старт». Раніше – 13 лютого – вступила в силу постанова Київського апеляційного господарського суду, яким розірвано договір купівлі-продажу спортивного комплексу цього стадіону. Про це під час щотижневого брифінгу повідомив керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко, передає «Є!» із посиланням на прес-службу КМДА.

Суддівська колегія вищої інстанції підтримала громаду та повернула спорткомплекс киянам, а касаційну скаргу ТОВ «Голден Хауз» залишила без задоволення. Станом на сьогодні право власності на земельну ділянку зареєстровано за Київською міською радою

У 2010 році земля стадіону була відведена для будівництва житлового комплексу і зараз ми можемо констатувати, що 7-річна боротьба за комплекс стадіону «Старт» завершена повною перемогою киян!

Це не останнє рішення стосовно повернення неправомірно відчужених земельних ділянок і майна столиці. Ми й надалі будемо відстоювати права киян і боротися за інтереси Києва, – підкреслив Володимир Бондаренко.