Меріл Стріп вимагає від Лагерфельда вибачень за наклеп
Американська акторка Меріл Стріп вимагає офіційних вибачень від дизайнера Карла Лагерфельда, який сказав, що вона буцімто хотіла грошей за появу на "Оскарі" в "Chanel".
news-image

На думку Стріп, після такого наклепу зовсім недосить заявити, що тобі шкода, передає , посилаючись на "LA Times".

"Карл Лагерфельд, видатний дизайнер звів наклеп на мене, на мого стиліста та відомого дизайнера, чию сукню я вирішила надягти (на "Оскар"), у авторитетному виданні цієї індустрії", - сказала Стріп, маючи на увазі коментар Лагерфельда "WWD".
"Для мене це не дрібничка, і стандартна заява пана Лагерфельда про те, що він шкодує про цю "суперечку" не була вибаченням. Він збрехав, вони ("WWD") надрукували брехню, і я все ще чекаю (на вибачення)", - наголосила 67-річна зірка.

Зі слів актриси, ця історія, яку підхопили медіа по всьому світі, затьмарила її появу на церемонії, а вона була дуже особливою, оскільки Стріп номінували на "Оскар" у "ювілейний" та рекордний двадцятий раз.

Нагадаємо, Карл Лагерфельд сказав, що вже намалював ескіз сукні для Стріп, коли її представник зв'язався з ним та повідомив, що закінчувати роботу не треба.

"Ми знайшли того, хто нам заплатить", - процитував співрозмовника Лагерфельд.

Натомість, як підкреслив дизайнер, це принципова позиція "Chanel" – не платити зіркам за те, що вони з'являються на урочистих подіях у вбраннях цього бренду.

"Геніальна актриса, але ж дріб'язковість, чи не так?", - додав Карл.

Як відомо, на "Оскарі" Меріл Стріп була в синій сукні від "Elie Saab". Актриса вимагає офіційних вибачень і від Лагерфельда, і від "WWD".