Офіційно: Катерина Осадча та Юрій Горбунов одружились
Любовна історія телепари почалася на знімальному майданчику "Голос. Діти-2".
news-image

Ведучі "Голосу країни-7" на телеканалі "1+1" Юрій Горбунов та Катерина Осадча, яка нещодавно народила сина, прикрасили обкладинку глянцевого журналу зворушливою сімейної фотосесією, передає «Є!» із посиланням на ТСН.

Відома телепара офіційно підтвердила свої стосунки, пише "Viva". Зірки, у яких не так давно народився син, розповіли, що їхня любовна історія почалася на знімальному майданчику "Голосу.Діти-2".

Перша симпатія виникла на телевізійному майданчику. Але оскільки проект знімається час від часу і між зніманнями (від "сліпих прослуховувань" до прямих ефірів) проходять місяці, то в ці періоди ми з Юрою стали телефонувати одне одному, навіть на вечері іноді ходили разом. Загалом, стало очевидно, що це вже не просто робочі дружні стосунки, - розповідає Катерина Осадча.

Крім того, пара зізналася, що перебуває в офіційному шлюбі:

Ми не особливо приховували наші стосунки, але і афішувати нічого не збиралися. До речі, не збираємося це робити і далі, тому що сім'я і щастя люблять тишу. Але оскільки у нас мала з'явитися дитина, то, звичайно, ми хочемо, щоб всі все знали і розуміли. Хочемо сказати, що це плід кохання, бажана і дуже очікувана дитина. Тому, ось, констатуємо факт, - каже Юрій.
На момент виходу номера вже будемо законними чоловіком і дружиною, - додає Катя.

Нагадаємо, Юрій Горбунов та Катерина Осадча - ведучі проекту "Голос країни-7", тренерами якого є Сергій Бабкін, Джамала, Потап і Тіна Кароль. 18 лютого Юрій і Катерина стали щасливими батьками сина.