Події
28 лютого 2017
Штаб блокади вимагає у Порошенка оприлюднення всіх документів Мінських домовленостей
Учасники блокади вимагають оприлюднити всі документи, що підписані у Мінську особисто президентом чи його представниками, а також представниками РФ.
news-image

Штаб блокади торгівлі з окупантами звернувся до президента України Петра Порошенка з вимогою оприлюднити всі документи, підписані від імені України у Мінську. Звернення було опубліковано на сторінці у Фейсбуці, передає «Є!»

У своєму інтерв'ю заступник міністра у справах окупованих територій Тука заявив, що т. зв. "націоналізація" підприємств ватажками т. н. ЛДНР - порушення Мінських угод.

Раніше народний депутат, співвласник (на паях з Зовнішекономбанком РФ) Алчевського металургійного заводу Тарута заявляв, що "вони (російські найманці) не чіпають наші підприємства, тому що вони прописані у списках Мінська".

Аналізуючи ці висловлювання, а також розуміючи, що без попередньої домовленості з окупаційною владою РФ настільки масштабні торговельні відносини під час війни не можливі, Штаб звертається з вимогами до Президента України: негайно оприлюднити ВСІ документи які підписані у Мінську особисто президентом чи його представниками, а також представниками країни агресора.

Нас цікавить про що ви домовилися з керівництвом РФ в той час, коли ми і наші бойові побратими тримали фронт в Дебальцевому, Широкіному, на Бахмутовской трасі у 2015-2016, - йдеться у зверненні.