Події
1 березня 2017
Жахлива трагедія: Дві сестри вчинили суїцид, стрибнувши з даху через «групи смерті» (фото)
Їх смерть ймовірні куратори "групи смерті" зняли на відео.
news-image

В Іркутській області біля 14-поверхового будинку були знайдені тіла двох неповнолітніх дівчаток. Дівчатка перебували в так званій "групі смерті" в соціальній мережі, передає «Є!», посилаючись на Патріоти України.

"Дві дівчинки, учениці 9-го класу однієї зі шкіл Усть-Ілімська, померли на місці події. Тіла школярок були знайдені приблизно о 19:00 за місцевим часом у неділю, 26 лютого. У даний час за цим фактом співробітниками правоохоронних органів ведеться перевірка", - повідомили в прес-службі Головного управління МВС Росії по регіону.

За попередніми даними, дві двоюрідні сестри Ніка Волкова і Юлія Константинова вчинили суїцид, викинувшись з 14-го поверху.

Знайомі загиблих дівчаток стверджують, що вони останнім часом активно цікавилися групами смерті і грою "Синій кит", "Розбуди мене в 4.20".

Відомо, що вчинене дівчатками-підлітками самогубство на відео знімали двоє хлопців. За словами жителів маленького містечка, вони дуже добре знали дівчаток. Не виключено, що хлопці є кураторами в групах смерті.