Резонанс
2 березня 2017
Захоплення київської маршрутки: з'явився коментар поліції
Поліцейський отримав поранення в ногу.
news-image

У Києві чоловік викрав маршрутку та при втечі застосував зброю, передає «Є!» із посиланням на київську поліцію.

Подія сталася у Дніпровському районі Києва.

Попередньо встановлено, що спочатку патрульним повідомили про підозрілого чоловіка із великим рюкзаком. Коли правоохоронці наблизилися, він кинув сумку і дворами багатоповерхівок побіг на вулицю Малишка. Там зловмисник забіг у маршрутне таксі, пригрозив водієві зброєю і наказав їхати.

Коли автобус рушив, невідомий через лобове скло вистрілив у бік патрульних, які почали його переслідування. У цей момент водій і пасажири вибігли на вулицю, - йдеться в повідомленні поліції.

Зловмисник сів за кермо і поїхав. При цьому він продовжував стріляти у патрульних. Правоохоронці застосували у відповідь табельну вогнепальну зброю для зупинки транспортного засобу шляхом його пошкодження.

Дорогою зловмисник зіткнувся із легковим автомобілем, але продовжив рух. Невдовзі зупинився у приватному секторі, кинув маршрутку і почав втікати. На станції міської електрички він поранив у ногу працівника поліції, котрий намагався його затримати, - повідомили поліцейські.

Нині правопорушник ховається у приватному секторі. На його пошуки задіяли працівників територіального управління поліції, спецпідрозділ та кінологів.

Інформація про потерпілих і всі обставини події уточнюються.

Читайте також: У Києві озброєний чоловік захопив маршрутку
Читайте також: У Слов'янську бойовик добровільно здався правоохоронцям
Читайте також: Прокуратура проводить обшуки в Криворізькій міськраді, Вілкула підозрюють у розкраданнях