Резонанс
3 березня 2017
Насірову роблять операцію - адвокати
Інформація не підтверджена.
news-image

Стан голови Державної фіскальної служби Романа Насірова погіршився, йому роблять операцію. Про це повідомив кореспондент телеканалу "112 Україна" із посиланням на адвоката, передає «Є!» із посиланням на УП.

Тільки що нам телефонував адвокат Насірова і повідомив, що його стан погіршився і він зараз знаходиться в операційній, йому роблять операцію, – сказала кореспондент.

Вона зазначила, що ця інформація не підтверджена.

А у Facebook BIHUS.info повідомляється, що Насірова у п’ятницю зранку повезли на процедури у супроводі детективів Національного антикорупційного бюро та адвокатів.

Як відомо, Насірову в ніч на п’ятницю вручили підозру – при цьому йому стало зле. За словами адвокатів, підозру голові ДФС вручали, коли він уже був непритомний.

Насіров перебуває в лікарні, лікарі діагностували в нього інфаркт.

За даними Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, Насіров у 2015-2016 роках, діючи в інтересах нардепа Олександра Онищенка, дав керівникам регіональних і територіальних органів ДФС незаконну вказівку приймати безпідставні рішення про розстрочку податкового боргу ТОВ "Фірма "Хас", ТОВ "Карпатнадраінвест", ТОВ "Надра Геоцентр".

У відомстві кажуть, що його дії завдали державі збитків у розмірі близько 2 млрд гривень.

Читайте також: Як детективи НАБУ вручали підозру сплячому Насірову: з'явилося відео
Читайте також: В'ятровичу принесли похоронний вінок, на якому вказана дата смерті (фото)
Читайте також: Ющенко прочитав полякам лекцію про Бандеру російською мовою (відео)