Суспільство
4 березня 2017
Гудков про Поклонску: А чи були в Росії часи, коли при владі в країні знаходилися божевільні?
Екс-депутат прокоментував твердження Наталії Поклонскої.
news-image

Екс-депутат Держдуми РФ Дмитро Гудков після заяви депутата Державної думи РФ і екс- "прокурора" анексованого Криму Наталії Поклонский про замироточила бюсті російського царя Миколи II припустив, що дії російської влади повинні коментувати психіатри. Про це він написав у Facebook, передає 

Правильно пишуть, що міроточащій бюст - це лактація. Але мені цікаво інше: ау, історики. А чи були в Росії часи, коли при владі в країні знаходилися божевільні? Павла Першого я і сам згадав, але він все-таки явно був адекватніше , - зазначив політик.

Гудков пояснив, що просто не знає, чим ще можна пояснити заяви російських політиків і чиновників.

Ось людина страждає від нерозділеного кохання до небіжчика в короні. Інший збирає фекалії, щоб кидати їх в, кхм, опонентів, і розповідає, як йому паскудить американка. Третій дає команду облити картини сечею з баночки. Може, вони і справді намагаються привести реальний світ в гармонію зі своїм внутрішнім? - Здивувався він.

Екс-депутат додав, що деякі дії російської влади повинні оцінювати лікарі.

Звичайно, при владі клептократия. Звичайно, воєнні злочини, вбивства, повний набір. Але, можливо, хоча б частину з цього не в жарт, а всерйоз пояснюється психіатрією? І попереду нас чекає перша в світі психіатрична революція під гаслом" За наше і ваше душевне здоров'я "? якщо ваш друг відведе вас в сторонку і по секрету розповість, що він - Наполеон, давай, мовляв, разом завойовувати світ, ви зателефонуєте" 03 ", або який там зараз номер. А якщо це буде президент країни? - Підсумував Гудков.