Події
6 березня 2017
Москаль порадив НАБУ-шникам повчитися в угорських силовиків
Чиновник радить працівникам НАБУ "не влаштовувати довгограючу «мильну оперу» з Насіровим".
news-image

Очільник Закарпаття Геннадій Москаль порадив працівникам НАБУ повчитися в угорських силовиків. Про це він написав на сторінці у Фейсбуці, передає «Є!»

Геннадій Москаль повідомив, що у  п’ятницю угорські поліцейські затримали працівника відділу митного оформлення «Батєво» митного посту «Залізничний» Закарпатської митниці ДФС, який намагався ввезти в Україну крупну партію наркотиків.

Митник разом із водієм заїжджав із Угорщини в Україну через міжнародний пункт пропуску «Тиса» і сховав у салоні автомобіля 4 кг марихуани, яку й знайшли угорці. Він уже у всьому зізнався й зараз сидить в угорській тюрмі. Те, що митник не відбудеться умовним покаранням, немає жодних сумнівів – це Європа, а не Україна, - написав Москаль.

Він зауважив, що цей випадок вкотре доводить, "який бардак відбувається на українській митниці", а порядок тут доводиться наводити не нашим, а іноземним правоохоронним структурам.

Шановні працівники Національного антикорупційного бюро України, вчіться роботи в угорських силовиків. Протягом кількох годин злочинець був затриманий, заарештований, у всьому зізнався й зараз сидить у в’язниці. Ось, як треба працювати, а не влаштовувати довгограючу «мильну оперу» з Насіровим! - додав Москаль.
Читайте також: «Жодної хвилини не симулював»: адвокат оприлюднив «тези» заяви Насірова
Читайте також: У Харкові футбольні ворота вбили дитину
Читайте також: В Туреччині у справі про вбивство посла Карлова заарештували росіянку