Події
9 березня 2017
Київська поліція оприлюднила відео з місця розстрілу бізнесмена та озвучила версію вбивства (фото, відео)
Подія сталася у Голосіївському районі столиці.
news-image

Як повідомили у столичній поліції, киянин разом із двома дітьми повертався автомобілем додому. Біля будинку невідомий розстріляв «Мерседес»: чоловік загинув, а дітей доставили в лікарню, передає «Є!»

Подія сталася у Голосіївському районі Києва.

Попередньо з'ясувалося, що зловмисник зробив шість пострілів, імовірно – із пістолета Макарова.

Дітей, які перебували у салоні авто, доставили в «Охматдит».

Внаслідок стрілянини дівчина, 2008 р.н., отримала вогнепальне поранення руки, хлопчик, 2011 р.н., ноги. Наразі їхньому життю здоров'ю нічого не загрожує.

За фактом вбивства розпочато кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України. Особа вбитого встановлена, це місцевий мешканець, який займався бізнесом.

Глава ГУ Нацполіції Києва Андрій Крищенко в ефірі телеканалу "112 Україна" сьогодні повідомив, що, за попередніми версіями поліції, бізнесмена, автомобіль якого вчора, 8 березня, розстріляли в центрі Києва, могли вбити через його професійну діяльність.

За попередніми версіями, це професійна діяльність. Аналізуючи всю попередню інформацію, яка буде зібрана, будуть відпрацьовувати нові версії, - повідомив Крищенко.
Першочергові заходи проводяться. Є декілька свідків. Є ряд записів камер зовнішнього спостереження, вони ще аналізуються, - додав він.

Глава Нацполіції не назвав ім'я постраждалого. Додав, що "це бізнесмен, мешканець Києва. Більше нічого не можу сказати". 

Крищенко повідомив, що дітям надали медичну допомогу, дівчина знаходиться уже дома, хлопчику зробили операцію, наразі він у медзакладі.