Політика
30 грудня 2014
У новорічному привітанні Поклонська назвала возз'єднання Криму з РФ подією року
"2014 став частиною великої російської історії, в якій відобразилася доля кожного з нас ", - заявила прокурор
news-image

Головною подією 2014 стало возз'єднання Криму з Російською Федерацією, вважає прокурор республіки Наталія Поклонська. Про вона це сказала в новорічному привітанні, яке поширила прес-служба відомства, пише Є | Єдність.інфо із посиланням на ТАСС.

"2014 став частиною великої російської історії, в якій відобразилася доля кожного з нас. У переддень Нового року, коли ми всі будемо підбивати підсумки прожитим у 2014 році дням, ми всі, не тільки кримчани, будемо думати про одну подію - це повернення Криму додому, в рідну гавань ", - вважає Поклонська. - Коли всі кримчани з очікуванням будуть слухати бій кремлівських курантів і з гордістю дивитися виступ нашого президента, ми, як повноправні громадяни Росії, піднімемо келихи за нашу батьківщину ".

У Новому році Наталія Поклонська побажала всім здоров'я і мирного неба над головою.

"Нехай буде мирне небо, ясне, світле сонце. Нехай повернуться до рідних домівок ті сім'ї, які змушені були їх залишити. І нехай знову там з'явиться дитячий сміх. Нехай закінчаться всі війни і революції, не важливо в якій країні вони відбувалися", - сказала прокурор.

Своє новорічне привітання Поклонська записала в робочому кабінеті на тлі новорічної ялинки. На столі у прокурора стоїть портрет останнього російського імператора Миколи II. Перед глядачами прокурор з'явилася не в традиційній формі, а у вечірній сукні.