Події
10 березня 2017
Молодик та дівчина нападали на киян в під'їздах
Кримінальна парочка за два місяці вчинила шість нападів.
news-image

Столичні правоохоронці затримали чоловіка і жінку за пограбування містян. 20-річний молодик та 22-річна дівчина за два місяці вчинили шість нападів, передає «Є!» із посиланням на ГУНП в м.Києві.

До Шевченківського управління поліції із письмовою заявою звернулась 23-річна місцева мешканка та повідомила, що із застосуванням фізичної сили та ножа її пограбували невідомі. Як пояснила потерпіла: вночі вона поверталась додому та у під’їзді на неї напали хлопець та дівчина, які почали наносити їй удари кулаками по голові та погрожувати ножем. Після цього забрали у неї сумочку з особистими речами та зняли з руки золотий браслет вартістю 14 тис. гривень, - розповіли у поліції.

В ході оперативно-пошукових дій правоохоронці виявили та затримали 20-річного раніше не судимого мешканця Київської області та 22-річну мешканку Вінницької області. У скоєнні даного злочину зловмисники зізнались.

Зловмисників затримали. Поліцейські встановили причетність затриманих до шістьох аналогічних злочинів. Виявлені речові докази вилучили.

За фактом відкрито п’ять кримінальних проваджень та пред’явлена підозра за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

За вчинення розбою вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч.3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.

Читайте також: Смертельне гостювання: на Святошині помер 1-річний хлопчик
Читайте також: В Південній Кореї президента усунули від влади