Події
10 березня 2017
На Троєщині чоловік із гранатою пограбував дві установи видачі швидких грошей
Події трапилися вчора ввечері на вулиці Драйзера та проспекті Маяковського.
news-image

У Деснянське управління поліції надійшло повідомлення, що в приміщенні двох установ з видачі швидких грошей невідомий чоловік, погрожуючи персоналу предметом, схожим на гранату, забрав готівку з каси, передає «Є!» із посиланням на поліцію столиці.

У першому випадку зловмисник виніс понад 15 тисяч гривень, в іншому - близько 40 тисяч гривень.

Правоохоронці опитали спеціалістів із обслуговування клієнтів, які у момент злочину були на робочих місцях, поспілкувалися зі свідками та очевидцями.

Зібрані матеріали внесли до ЄРДР. Розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Зараз нападника розшукують правоохоронці.

Прикмети підозрюваного:

Чоловік слов’янської зовнішності, зріст приблизно 185 см, віком 35-ти років, середньої статури, був одягнений в темну куртку, сині джинси, чорну в’язану шапку, на обличчі були сонцезахисні окуляри, в руках - пакет чорного кольору.

Якщо вам щось відомо про особу або місцезнаходження підозрюваного, прохання звертатися до Деснянського управлінням поліції, або телефонувати за номерами: (063) 897-87-46, (068)885-72-01, або 102

Читайте також: Киянин допоміг рятувальникам зняти чоловіка з пішохідного мосту
Читайте також: Молодик та дівчина нападали на киян в під'їздах
Читайте також: Смертельне гостювання: на Святошині помер 1-річний хлопчик