Суспільство
13 березня 2017
У центрі Києва злочинці роздягли чоловіка
Зловмисники зайшли за хлопцем у під’їзд будинку та стали погрожувати ножем і вимагати цінності.
news-image

Ввечері до Печерського управління поліції зателефонував 22-річний киянин, який став жертвою розбійного нападу. Внаслідок події хлопець лишився без мобільного телефону, гаманця, одягу та взуття, передає «Є!» із осиланням на поліцію Києва.

Коли хлопець заходив у під’їзд будинку на вулиці Станіславського за ним увійшли двоє невідомих, які стали погрожувати йому ножем і вимагати цінності. Киянин не сперечався і віддав нападникам сумку із гаманцем, в якому були банківські картки та 500 гривень, і мобільний телефон, - розповіли у поліції.

Сумки й телефону чоловікам виявилося замало, тому вони наказали потерпілому віддати їм куртку й черевики. У цих речах поліцейські  побачили злочинців за кілька метрів від будинку й затримали.

Чоловіки – уродженці Херсонської та Дніпропетровської областей, 33-х та 36-ти років. У скоєному зізналися та повернули речі власникові.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Затриманим загрожує до 10-ти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Наразі поліція відпрацьовує інформацію щодо причетності чоловіків до інших злочинів, скоєних на території міста.

Читайте також: Суд взявся за справу Царьова
Читайте також: Насіров вже в суді, під судом - активісти
Читайте також: Тимошенко розповіла про свій «найбільший» біль