Політика
13 березня 2017
Путіна підставили з Кримом
Перед референдумом були введені війська, але захоплення Верховної ради Криму в Севастополі було здійснено не російськими військами, а ініціативною групою колишніх військових, яких очолював Стрєлков.
news-image

Представник політичної сили «Інша Росія», націонал-більшовик Дмитро Колесников, який воював на боці терористів на Донбасі вважає, що президент Російської Федерації Володимир Путін не був зацікавлений в анексії Криму та ухвалив це рішення після того, як Ігор Стрєлков-Гиркін і його люди захопили будівлю Верховної ради Криму, передає «Є!», посилаючись на replyua.net.

«Володимиру Путіну Крим насправді потрібен не був. Так, перед референдумом були введені війська, але захоплення Верховної ради Криму в Севастополі було здійснено не російськими військами, а ініціативною групою колишніх військових, яких очолював Стрєлков. І це точно не було завданням зверху», - розповів політик. Він додав, що пізніше був «з тими хлопцями» в Слов'янську. «Грубо кажучи, божевільний в хорошому плані Стрєлков цю акцію здійснив, поставивши Путіна в таку ситуацію, коли той вже не міг відмовитися», - сказав Колесніков.

 

Свого часу колишній «голова Міноборони» «ДНР» Ігор Гиркін (Стрєлков) визнав, що всі розрахунки Росії щодо вигідного і швидкого вирішення конфлікту в Україні закінчилися повним провалом.