Війна
17 березня 2017
Остання інформація із території зони АТО
На Донецькому напрямку біля Авдіївки у другій половині дня різко збільшилась кількість обстрілів з важкого озброєння.
news-image

Від початку доби російсько-терористичні війська 60 разів обстріляли позиції українських військ, у тому числі з використанням важкого озброєння. Про це повідомляє пресс-центр штабу АТО.

Інформує «Є!», з посиланням на Цензор.Нет.

«На Маріупольському напрямку по опорних пунктах поруч Лебединського , Широкиного, Гнутова и Водяного ворог вів вогонь з мінометів та артилерійських систем калібру 122. За позиціях неподалік Талаківки и Чермалика з мінометів калібру 120, поруч Мар'їнки - з гранатометів різніх систем», - йдеться в повідомленні.


Штаб інформує, что на Донецькому напрямку біля Авдіївки у другій половині дня різко збільшилась кількість обстрілів з важкого озброєння, Танків та мінометів калібру 120, декілька снарядів потрапили в стару Авдіївку. За позиціях поруч Опитного ворог вів вогонь з мінометів калібру 82, а неподалік Луганського з артилерійських систем калібру 122, мінометів, БМП та СПГ.
«На Луганському напрямку російські окупанти вели вогонь з СПГ та ПТРК в районі Новозванівки, а зі Стрілецької зброї біля Валуйського», - повідомляє пресс-центр.
Внаслідок підриву на саморобному вибуховому пристрої загинув військовослужбовець і ще один поранений.

Як повідомлялося, сьогодні о 15:25 російсько-терористичні війська з танку обстріляли Авдіївку, внаслідок чого зруйновані будинки на двох вулицях.

Читайте також: Бойовики «ЛНР» і «ДНР» на три дні залишились без своїх ватажків
Читайте також: На Дніпропетровщині викрито шахрая, який за копійки скуповував землі у АТОвців