Події
17 березня 2017
Митник попався при передачі хабара військовому прокурору
Гроші передавали в тубусі з-під ірландського віскі, які виявлені і вилучені у повному обсязі під час проведення огляду місця події.
news-image

Увечері п'ятниці, 17 березня, на хабарі в 40 тисяч доларів попався військовий прокурор Львівського гарнізону майор юстиції Савинець В.В. Гроші в тубусі з-під ірландського віскі йому передав заступник начальника Львівської митниці Шокало В.С., аби закрили відкрите проти нього кримінальне провадження.

Інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Про це у Facebook написав генпрокурор Юрій Луценко і уточнив, що хабар був призначений "за непритягнення останнього (митника) до кримінальної відповідальності та закриття кримінального провадження щодо виявлених фактів щомісячних зборів хабарів від підлеглих працівників за сприяння в просуванні по службі та переміщення контрабанди через державний кордон України фізичними та юридичними особами".

Нині Шокало тимчасово виконує обов'язки заступника начальника Івано-Франківської митниці.

"Святий Патрик проти українського хабарника… Гроші передавали в тубусі з-під ірландського віскі, які виявлені і вилучені у повному обсязі під час проведення огляду місця події. Посадовця затримано", - уточнив Луценко.
Читайте також: На Дніпропетровщині викрито шахрая, який за копійки скуповував землі у АТОвців
Читайте також: Арешт Насірова - позитивний крок українського уряду в боротьбі з корупцією - Маккейн
Читайте також: Холодницький пообіцяв показати Молдові банки з грошима одіозного Чауса