Шоу-біз та культура
19 березня 2017
Тіна Кароль найпрекрасніша жінка України(Viva). Коментарі артистки
Артистка поповнила свою колекцію нагород як найкрасивіша вже втретє: Тіна отримувала перемогу в цій номінації в 2008-му і 2009-му роках.
news-image

18 березня в Києві на церемонії нагородження премією "VIVA! Найкрасивіші 2016.Новий погляд" були названі переможці голосування.

Інформує «Є!», з посиланням на obozrevatel.com.

За честь володіти званням "Найкрасивішою" і "Самого красивого" за версією читачів журналу в нинішньому році боролося понад сто номінантів. Однак в результаті перемогу здобули Тіна Кароль і Дмитро Комаров.

До слова, артистка поповнила свою колекцію нагород як найкрасивіша вже втретє: Тіна отримувала перемогу в цій номінації в 2008-му і 2009-му роках.

Зрозуміти за нагородою, Тіна Кароль захопила всіх своїм сміливим чином. Так, на сцені співачка з'явилася в синій сукні від Julien Macdonald з напівпрозорими вставками в зонах декольте і талії. Своє вбрання артистка доповнила звичної червоною помадою, ідеальною укладанням і сяючою посмішкою.

Зі сцени співачка подякувала своїм шанувальникам, які протягом кількох місяців активно голосували за неї, а також зазначила інших номінанток, гідних титулу "Найкрасивіша жінка".

"Сьогодні в цьому холі так багато жінок, які мене надихають. Наприклад, Джа яка об'єднала всю країну, іронічна Оля Полякова, струнка Маша Єфросиніна -... приклад краси і стрункості Красуні-матусі Олена Кравець, Катя Осадча, Олечка Фреймут. Найкрасивіші жінки сьогодні тут. Для мене ця буква V (статуетка) символізує мир ", -. Кароль наголосила.

Победительница "Viva! Самые красивые-2017" Тина Кароль

При цьому співачка скромно зауважує і каже: "Так, я дівчина харизматична, але красунею себе назвати не можу. У наш час взагалі стерлися межі краси :. На подіумі ідеал краси - це дівчина унісекс, то чи був хлопчик, чи то дівчинка. На телебаченні - достаток силікону. А для співачки, думаю, важливо, щоб просто пісні були хороші. Пісня, вона ж душа ".

Автор і ведучий екстремального тревел-шоу "Світ навиворіт", завидний холостяк Дмитро Комаров був неймовірно здивований перемозі в номінації "Найкрасивіший чоловік". Істинну красу Діма бачить в навколишньому світі і людей, яких зустрічає на своєму шляху.

"Під час зйомок в різних країнах я випробував уже майже сотню професій. Я добував золото і алмази, шив гаманці зі зміїної шкіри, працював водієм тук-лою в Делі, збирав рис на полях в Камбоджі, ловив диких тарантулів, полював на слонів, і робив ще багато дивовижних речей ", - зізнався в одному з інтерв'ю телемандрівників.

Крім того, 30-річна співачка Alyosha стала "Мамою 2016 року", 30-річний Монатік - "Проривом року", а 33-річна Джамала отримала звання "Гордість України".

Ані Лорак зняли з голосування на премію в Україні.

 

Читайте також: «Євробачення-2017»: в Україні обрали ведучу пісенного конкурсу‍ (фото)