Політика
20 березня 2017
Сироїд показала квартиру, машину та себе в боксерських рукавицях (фото)
Вже понад півроку Віце-спікер Ради займається боксом із тренером.
news-image

Віце-спікер Ради Оксана Сироїд знайшла свій спосіб підтримувати сили та розвантажувати мозок від робочої напруги.

Про це інформує «Є!» з посиланням на Таблоїд.

Вже понад півроку вона займається боксом із тренером. Одне заняття коштує 500 грн.

"Бокс має дві незамінні речі, крім тренера. Перша – це хороша фізкультура, а друга – це така концентрація і можливість протягом години ні про що не думати", - зізналася Сироїд в інтерв’ю "ТСН".

Після тренування пані Оксана повезла журналістів на своєму "Suzuki Grand Vitara" до своєї трикімнатної квартири у 76 квадратних метрів. Житло вона придбала 13 років тому за 60 тисяч доларів.

"У той час, коли я збиралася їхати до Канади на навчання, я вже тоді добре заробляла. Я працювала у міжнародних організаціях. Я мала після навчання залишитися в Канаді на роботі, і, в принципі, планувала залишитися там назавжди. І якби не смерть батька, я, напевно, і залишилася б у Канаді", - розказала віце-спікер.
"Я повернулася, щоб підтримати маму. Мені треба було знайти якийсь великий проект для себе. І я вирішила, що хочу купувати квартиру. Це була така велика авантюра. Я ще не могла взяти кредит, бо у мене не було рахунку в банку", - згадала Сироїд.

Врешті велику частину суми їй позичили друзі.

На запитання, чи жалкувала вона, що залишилася в Україні, Сироїд відповіла – ні.

"Якийсь час я думала, що я тут тимчасово і все одно поїду закордон, буду там викладати. Я більше думала про університетську кар’єру. Я зрозуміла, що ніколи звідси не поїду, коли поверталася у літаку з Лондона. Це був 2010-й рік, мені здається", - поділилася віце-спікер.

 

"Я можу вам сказати, що я в пошуку", - зізнається вона.Про особисте життя Сироїд говорить неохоче.

Також пані Оксана зазначила, що віддає перевагу чоловікам із почуттям самоіронії. Однак у політиці, на її думку, таких дуже мало.

Читайте також:Сироїд злякалась запитань журналістки і втекла на пари