Наука та технології
15 березня 2017
В Києві відбудеться найбільша в Україні інноваційна виставка-конференція Inno Tech Ukraine
Захід пройде 7-9 квітня.
news-image

7-9 квітня в Києві відбудеться третя щорічна виставка-конференція InnoTech Ukraine. Місце проведення інноваційного заходу - ВДНГ, павільйон 3, передає «Є!»
За словами організаторів, метою форуму InnoTech є демонстрація граничної доступності та унікальних можливостей інноваційних технологій, що відкриваються в повсякденному житті та у бізнесі.
Вже втретє ця подія традиційно стане невід'ємною частиною технологічного розвитку столиці.

Цього року організатори готують ще насиченішу програму та безліч приємних сюрпризів для відвідувачів.

Упродовж трьох днів на гостей форуму чекають:
7 квітня в конференції з інформаційних технологій (новинки, тренди, прогнози) плануються такі блоки:
- Інновації для бізнесу
- Інновації в медицині
- Інновації в освіті
8 квітня ми поговоримо більше про інвестиції, еміграцію українських фахівців і стартап-проекти вітчизняного ринку.
Блоки:
- Відтік талантів закордон
- Виступ інвесторів
- Стартапи
Серед спікерів конференції будуть українські та європейські футурологи, інвестори, політичні та бізнес-діячі, представники інноваційної освіти і медицини, СEO-фахівці, розробники і засновники інноваційних проектів.
8-9 квітня на InnoTech Ukraine пройдуть майстер-класи для дітей і дорослих. Ви спробуєте себе в створенні інновацій, а також познайомите дітей з цим захоплюючим і корисним процесом.
Міжнародна Битва стартапів
Першого дня за програмою конференції відбудеться міжнародна Битва стартапів. У ній візьмуть участь проекти зі Східної Європи, які оцінюватимуть українські та європейські інвестори.
Виставка інноваційних технологій і алея стартапів діятимуть впродовж трьох днів події. Демозона стане місцем основних розважальних активностей InnoTech. Саме тут відвідувачі побачать прототипи та вже діючі інноваційні пристрої, розроблені українськими та зарубіжними інженерами. Роботи, дрони, 3D-принтери, розумні пристрої, різні мобільні додатки та програмне забезпечення - все це та багато іншого чекає на вас на виставці.
InnoTech Ukraine організовує міжнародна івент-компанія Smile-Expo – лідер в організації актуальних розважальних і ділових заходів у країнах СНД.
Стежте за новинами події на офіційному сайті та залишайтеся в курсі актуальних вітчизняних і світових інновацій.
Лінк - https://goo.gl/B0mVkZ