Події
21 березня 2017
Умеров отримав обвинувачувальний висновок в анексованому Криму (відео)
Умерова примусово тримали три тижні в психіатричній лікарні.
news-image

Як відомо, раніше Умерова примусово тримали три тижні в психіатричній лікарні.

Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

В анексованому Криму заступникові голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умерову вручили обвинувальний висновок за сфабрикованою кримінальною справою. Про це адвокат Едем Семедляєв сказав у своєму зверненні, відео якого розміщено на сторінці в Facebook дочки Умерова Айше.

«Сьогодні в «республіканській прокуратурі» ми отримали обвинувальний висновок у кримінальній справі, за якою звинувачується Ільмі Умеров», - сказав Семедляєв.

 Він додав, що матеріали справи буде направлено в Бахчисарайський суд.

 Як повідомляв УНІАН, 12 травня 2016 року так званий «прокурор» окупованого Криму Наталія Поклонська повідомила, що слідчі ФСБ порушили проти Умерова кримінальну справу за статтею про екстремізм.

Затримання, обшук і порушення кримінальної справи, а також поміщення його в психіатричну лікарню для проведення примусової судово-психіатричної експертизи відомого учасника національно-визвольного руху кримських татар Умерова викликали суспільний і міжнародний резонанс. Незважаючи на поганий стан здоров'я, зокрема, перенесену важку операцію на серці і цукровий діабет, Умерова примусово тримали три тижні в психіатричній лікарні.

l

Читайте також: Оточення Путіна вивело з Росії 749 млн. доларів‍
Читайте також: Поки у росіян буде картопля, квашена капуста, а до неї чарка, - вони терпітимуть, - Чубаров