Політика
21 березня 2017
Вадим Рабинович закликає до проведення дострокових парламентських виборів
Президент країни зробив заяву, що дострокових парламентських виборів не буде.
news-image

Тільки дострокові вибори можуть зняти напругу в суспільстві. Про це заявив в передачі «Хто кому Рабинович» на каналі «Україна» 112 народний депутат і лідер партії «За життя» Вадим Рабинович, інформує «Є!».


Президент країни зробив заяву, що дострокових парламентських виборів не буде. У той же час мер Львова Андрій Садовий запевняє, що його джерела в Адміністрації Президента кажуть про підготовку до виборчої кампанії. На питання, чи будуть дострокові вибори, Вадим Рабинович відповів наступне. 

«Кожна влада, яка була в Україні, чомусь планує собі життя на століття. Що стосується демократичних виборів, які покладені в будь-якій країні, де народ не довіряє владі, то не знаю, чому вони так дратують владу. Нами правлять ті, до яких довіра в країні за самими оптимістичними оцінками від 1 до 9% », - озвучує дані соціологічних досліджень парламентарій.


За його словами, призначення іноземців на керівні посади - це приклад злочинної діяльності влади. 

«Поставили керувати залізницею поляка Бальчуна. Можна дізнатися, чому тендер на тепловози виграла польська фірма, а наш завод, де їх виробляють, навіть не брав участі в цьому конкурсі? Якщо не підемо на вибори, то будемо це все терпіти? Перевибори не залежать від рішення одного політика, вони залежать від волі народу », - вважає лідер партії« За життя ».


Нагадаємо, що Вадим Рабинович закликає політичні сили оголосити дострокові парламентські вибори.

Читайте також: Парасюк сам позбавить себе недоторканності - нардеп
Читайте також: Манафорт спростував свої зв'язки з Росією
Читайте також: Парубій начебто був на Майдані, а продовжує у парламенті традиції Януковича - Єгор Соболєв