Шоу-біз та культура
22 березня 2017
Вона - інформаційний солдат, - Галич про російську учасницю Євробачення
Музикант вважає, що участь співачки з обмеженими можливостями у конкурсі – це геніальний хід.
news-image

Лідер гурту "O.Torvald" Женя Галич поділився своїми міркуваннями стосовно російської учасниці "Євробачення" Юлії Самойлової, якій можуть заборонити в’їзд в Україну.

Про це пише «Є!» з посиланням на Таблоїд.

Музикант вважає, що участь співачки з обмеженими можливостями у конкурсі – це геніальний хід.

Про це та про підготовку до "Євробачення" Галич говорив з Катериною Осадчею у "Світському житті".

"…Я не знаю, хто це придумав. Спецслужби РФ, напевно", - сказав Женя про російську конкурентку в інвалідному візку. "Коментувати цю ситуацію безглуздо, я хочу закликати всіх людей, у яких буде свербіти сказати щось, будь що: будьте дуже обережні. Тому що війна інформаційна, і Юля - інформаційний солдат", - наголосив із цього приводу музикант.

На запитання, як він готується до євроконкурсу, Галич спочатку пожартував:

"Я з тачкою тирю пісок і ґрунт і намагаюся хоч якось залатати ями на дорогах, щоб хоч якось підготуватися до приїзду 43 країн".
"Якщо серйозно, я багато займаюся вокалом, бо є з тим проблеми. Я завжди співав у гаражі, на фестивалях і так далі. А на таких пісенних конкурсах та для такої колосальної аудиторії - ні. Більш за все мені хочеться представити нашу країну достойно", - додав Женя.

Про те, на яке місце "O.Torvald" може розраховувати на "Євробаченні", Галич сказав:

"На місце під сонцем. Мені нещодавно наснився Кузьма. Був просто якийсь діалог уві сні, я не дуже пам'ятаю. Але він сказав як завжди: "Чувак, не парся, все буде ок". Я й не парюсь".

До речі, у Жені приблизно у дати "Євробачення" має народитися друга дитина. На запитання, кого вони з дружиною чекають, музикант відповів:

"Чекаємо здорову дитину, красиву і схожу на тата. Я, якщо чесно, все побачив на УЗД, але не зарікаюся і рота собі закриваю, щоб ніхто не почув, що у мене буде син".

Коли у Жені народжувалася донька, він був присутній на пологах.

"…І в другий також планую. Якщо чесно, я з ним домовився. Розмовляю з животом: "Будь ласка, не в день "Євробачення", - зізнався Галич.

Читайте також:Джамала презентувала квіти імені себе (фото)