Політика
23 березня 2017
Схоже, у Тимошенко також є іноземні паспорти - Ляшко
Нардеп висловив свою думку стосовно президентського законопроекту про громадянство.
news-image

Народні депутати та державні службовці, що мають будь-яке громадянство, крім українського, мають бути позбавлені мандатів та звільнені з державної служби. Про це повідомив журналістам у кулуарах Верховної Ради лідер Радикальної партії Олег Ляшко, коментуючи президентський законопроект "Про громадянство України", передає кореспондент «Є!»
На думку політика, закон має бути прийнятий, проте він не повинен розповсюджуватися на всіх громадян, як це пропонує президент.

Мільйони українців не від доброї долі поїхали на заробітки за кордон та вимушені були отримати інше громадянство для того, щоб працевлаштуватися й прогодувати свою сім'ю. Тому українців-заробітчан не повинен стосуватися цей закон, - вважає нардеп.
Державних чиновників, депутатів які отримали інше громадянство, щоб заховати гроші в офшорах, чи для того, щоб один перед одним похизуватися своїми п'ятьма паспортами - необхідно позбавити мандатів та звільнити з держслужби, - наголосив Олег Ляшко.


Нардеп зауважив, що розгляд цього законопроекту наразі блокується в Верховній Раді.

Розгляд блокується комітетом, який очолює депутат від "Батьківщини" Немиря. Я переконаний, що це навмисне блокування, тому що таку команду дала Тимошенко. Схоже, і в неї теж є паспорти. А ще в неї є друг-корупціонер Оніщенко, який зізнався, що в нього п'ять паспортів, - повідомив головний радикал.

Він підкреслив, що сьогодні у ВР було прийнято рішення про те, щоб закон був внесений на розгляд до парламенту протягом двох тижнів.

Читайте також: Гончаренко висловився стосовно подвійного громадянства
Читайте також: Я дружину не вбив і не закопав за те, що вона говорить російською - Ляшко
Читайте також: Нардеп повідомив, хто міг організувати вбивство екс-депутата Держдуми Вороненкова у центрі столиці