Панін: «Хто б що не говорив, - там фашисти!»
Актор Олексій Панін назвав фашистами тих, хто напередодні «полонив» його в одеському ресторані.
news-image

Він також розповів подробиці свого затримання, - за його словами, він з товаришем вже збирався йти з ресторану, коли до зали зайшли  «одеські націоналісти» , передає Є | Єдність.інфо.

«Це було дуже швидко - входить людина в довгому плащі, з ним якісь люди. Вони представилися як одеські карателі і сказали, що зараз вони будуть з нами щось робити, мені доведеться відповідати за свої слова. Вони почали телефонувати в міліцію, СБУ, ніхто з них не приїхав, а приїхала група молодих людей у камуфляжній формі з нашивками «Укріп», - розповів Панін.

За його словами, незабаром в залі з'явилися молоді люди віком 19-20 років, які, «завзято фотографувалися з актором, незважаючи на те, що приїхали його вбивати».

«Один молодий чоловік, мабуть, зовсім не розуміє, що відбувається, тому що він говорив, як йому подобається фільм «Жмурки» і подобається фільм «Зірка». При цьому він стояв з мобільним телефоном, на якому була свастика на заставці, справжня фашистська свастика. Тому, хто б що не говорив, - там фашисти! », - упевнений Олексій Панін.

За словами актора, націоналісти просили передати «Охлобистіну і Пореченкову, що з ними розмовляти, як зі мною (Паніним), не будуть - їх просто вб'ють».

Нагадаємо, що 3 січня Панін терміново повернувся до Москви після «полону», і розповів, що в Одесі йому «було дуже страшно і він обі..рався». 

Пізніже в мережі з'явилось відео розмови російського актора Паніна з одеситами.

Увечері 2 січня активісти «захопили в полон» актора Олексія Паніна в одному з ресторанів Одеси. Артиста попросили принести вибачення за відеоролик, записаний влітку 2014 року в Криму, в якому Панін сказав буквально наступне:

«Ще рік тому, коли я сказав, що Крим російський, мене мало не депортували з України. Тепер все змінилося! І ми йдемо до Криму. Поки українські неписьменні політики, яких я не можу назвати ніяк, окрім як фашистами, збираються провести український парад в українському Севастополі, ми їдемо в російський Крим, в російський Севастополь, в російську Ялту », - заявив тоді Панін.

У тому ролику актор також обіцяв, що далі він піде з російським прапором в Одесу.