Суспільство
24 березня 2017
Журналіст оприлюднив цікаві деталі щодо вбивства Вороненкова
Сам вбивця політика можуть залишатися живими.
news-image

Вбивця колишнього депутата Державної Думи Павло Паршов міг мати спільника і діяв досить професійно.

Про це розповів Олег Єльцов – журналіст, який спеціалізується на кримінальних розслідуваннях, пише "Радіо Свобода", передає «Є!».

Мені відомо, що відразу ж після вбивства там засвітилася друга людина. Виключено, що цей екс-нацгвардієць працював один. Очевидно, що співучасник повинен був забезпечити відхід на автомобілі, – наголошує він.

Також експерт не погоджується з тим, кілер Вороненкова був непрофесіоналом через те, що прийшов його вбивати у червоних кросівках.

Багато експертів зараз сміються, кажуть, що це за такий стрілок, який прийшов вбивати Вороненкова в червоних кросівках? Так ось, професіонали стверджують, що все було виконано дуже професійно. Яскраві кросівки, звичайно ж, відразу ж кидаються в очі, але він міг би їх за кілька хвилин після злочину скинути та взути зовсім інше взуття, щоб розчинитися у натовпі, – наголосив журналіст.

На його думку, не лише спільник, але й сам вбивця політика можуть залишатися живими.

Я не виключаю, що у слідства є головний козир – це кілер. Тобто він зараз не в морзі, а дає свідчення в лікарні. Це абсолютно поширена практика. Так робили неодноразово, коли розкривалися замовні вбивства: імітували вбивство, робили фотографію жертви, і коли замовник розраховувався, то його брали на гарячому. В цьому випадку, можливо, ось так, з оперативної метою, імітували і смерть стрілка, – підкреслив Єльцов.