Події
25 березня 2017
Ситуація в Балаклії: нові подробиці і фото
В зоні надзвичайної ситуації відключено газопостачання, припинена робота потенційно небезпечних об'єктів і рух транспорту по залізничній станції Балаклія.
news-image

У районі міста Балаклія Харківської області станом на 07:00 спостерігаються поодинокі вибухи боєприпасів різної інтенсивності.

Інформує «Є!», з посиланням на apostrophe.ua.

Зокрема, для гасіння пожежі залучено два пожежних танки Міноборони.

В зоні надзвичайної ситуації відключено газопостачання, припинена робота потенційно небезпечних об'єктів і рух транспорту по залізничній станції Балаклія, а також закрито повітряний простір в радіусі 40 км Поліцейські виставили 14 блокпостів для направлення автомобілів в об'їзд небезпечної зони.

Підрозділами ДСНС ліквідовано 19 пожеж (4 пожежі протягом 24 березня), які виникли в результаті попадання вибухонебезпечних предметів.

Протягом 24 березня співробітниками ДСНС вилучено 201 вибухонебезпечний предмет, обстежено і повністю очищено від вибухонебезпечних предметів і залишків боєприпасів в Балаклії три сектору та території сіл Байрак, Вербівка, Щурівка і Яковенкове. Всього з початку робіт вилучено 275 вибухонебезпечних предметів.

До ліквідації наслідків надзвичайної ситуації залучено 1465 осіб та 234 одиниць техніки. На залізничній станції Шебелинка чергують два пожежних потяги.

Читайте також: Ліквідація надзвичайної ситуації в Балаклії проходитиме у три етапи, - Зубко
Читайте також: Генштаб: На збереження військових складів витратять майже 100 млн гривень