Політика
25 березня 2017
Геращенко розповіла хто займе посаду глави фракції БПП
Перший віце-спікер ВР заявила, що їй не пропонували очолювати фракцію.
news-image

Перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко розповіла, хто повинен очолити фракцію БПП в парламенті. Про це вона сказала в ефірі телеканалу "112 Україна", інформує «Є!».

"Це буде людина демократичних поглядів, але жорсткий керівник, який допоможе фракції консолідуватися і продовжити все те хороше, що заклав Юрій Луценко, Ігор Гринів, щоб фракція була інтелектуальної, проєвропейської, але дуже дисциплінованою і організованою", - сказала Геращенко.


При цьому перший віце-спікер ВР заявила, що їй не пропонували очолювати фракцію.

«Мені нічого подібного не пропонували. І повірте, пропонувати не будуть. Тому що фракція делегувала мене на важливу посаду заступника голови Верховної Ради. ... Також, я сьогодні є уповноваженим президента з мирного врегулювання конфлікту на Донбасі, я дуже серйозно ставлюся до цієї роботи, і повірте, нам там ще багато чого потрібно зробити », - зазначила вона.


Нагадаємо, раніше народний депутат від БПП Сергій Березенко повідомив, що лідер фракції "Блоку Петра Порошенко" у Верховній Раді Ігор Гринів намір покинути свою посаду.
У свою чергу, нардеп від БПП Валерій Карпунцов вважає, що фракція поки не готова до того, щоб змінити керівника. Як глава партії в БППАХ розглядають кандидатуру глави уряду Володимира Гройсман, але прем'єр ще не прийняв рішення.

Читайте також: Святкування з нагоди 25-річчя СБУ. Подробиці та відео
Читайте також: Геращенко повідомив ім'я вбивці Вороненкова й інші деталі