Війна
27 березня 2017
Три бійці загинули і трьох поранено в результаті обстрілів на Донбасі
Про це повідомляється у зведенні прес-центру АТО на 18.00.
news-image

Російсько-окупаційні війська сьогодні на Донбасі 22 рази відкривали вогонь по опорних пунктах Збройних сил України, двоє бійців загинули, ще троє отримали поранення.

Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

Про це повідомляється у зведенні прес-центру АТО на 18.00. «На Донецькому напрямку під вогонь мінометів калібру 120 мм та великокаліберних кулеметів потрапили наші захисники поблизу Троїцького та Луганського, а з мінометів калібру 82 мм та гранатометів ворог обстріляв наші позиції під Авдіївкою та Пісками.

Поблизу Луганського по наших опорних пунктах противник застосував озброєння БМП, а поблизу Троїцького вогонь вели ворожі снайпери», - йдеться у зведенні.

На Маріупольському напрямку, неподалік Павлополя, по морських піхотинцях ворог гатив з міномету калібру 82 мм. З великокаліберних кулеметів противник обстрілював українських бійців під Водяним, Новогригорівкою та Гнутовим. Вогонь по позиціям ЗСУ в районі Широкиного вів снайпер, додали у штабі.

Неподалік Новолуганського у Донецькій області сьогодні внаслідок підриву на вибуховому пристрої загинули двоє військовослужбовців Збройних сил України.


Читайте також: У Дніпро госпіталізували 11 бійців АТО, одного з них хірурги оперували разом з саперами
Читайте також: В Дніпрі багатодітну вдову кіборга побили в магазині за українську мову