Події
28 березня 2017
Поліцейського-наркоділка викрили на Донеччині
В особистому автомобілі поліцейського виявлено та вилучено наркотики та «мічені» грошові кошти.
news-image

В Донецькій області слідчі прокуратури затримали працівника поліції, який збував наркотики.

Про це у понеділок повідомили у прес-службі прокуратури Донецької області, інформує «Є!».

«У понеділок, 27 березня, в рамках розслідування кримінального провадження слідчі прокуратури Донецької області спільно з Управлінням внутрішньої безпеки Департаменту внутрішньої безпеки НП України під час придбання наркотичного засобу - канабісу - затримали працівника поліції», - йдеться у повідомленні.
Встановлено, що інспектор штабу Центрального ВП ГУ НП в Донецькій області купував наркотики у мешканця с. Більманка Запорізької області для подальшого їх збуту на території Донеччини. За 5 грамів канабісу правоохоронець отримував приблизно 220 грн.

Під час проведення заходів з оперативної закупки в особистому автомобілі поліцейського виявлено та вилучено наркотики та «мічені» грошові кошти.

Наразі поліцейського затримано. Досудове розслідування за ч.2 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів) проводить другий слідчий відділ Слідчого управління прокуратури області. Вирішується питання про оголошення підозри затриманому та обрання міри запобіжного заходу.

Читайте також: В Києві син-наркоман вбив матір і тримав тіло у квартирі 2 місяці