Події
28 березня 2017
Плотницький хоче відкрити представництво «ЛНР» в Австрії
Голова "ЛНР" також хоче довести Джону Маккейну, "що його бачення демократії не відповідає принципам демократії".
news-image

Ватажок "ЛНР" Ігор Плотницький на зустрічі з головою австрійської громадської організації "Комітет за мир в Україні" (Personenkomitee für Frieden in der Ukraine) Альфредом Альмедером заявив, що "ЛНР" розглядає можливість відкриття свого представництва в Австрії. Про це повідомляють сепаратистські ЗМІ, передає «Є!»

Плотницький сказав, що в 2017 році активізувалися процеси відкриття представницьких центрів "народних республік Донбасу"в країнах Євросоюзу.

Радий вітати Вас на нашій території. Ми бачили анонсування центральними каналами Російської Федерації відкриття представництв наших республік на різних територіях ЄС, тому ми думаємо, що у нас є можливість відкрити подібний центр і в Австрії для того, щоб австрійський народ більш точно розумів, що відбувається в Луганській Народній Республіці, - звернувся Плотницький до Альмедера.
А також, щоб основні принципи демократії подавалися не тільки американською пресою! Щоб жителі Австрії наживо побачили правду і розповіли Джону Маккейну, що його бачення демократії не відповідає принципам демократії про незалежність, які підписали батьки незалежності - сепаратисти Томас Джефферсон і Джордж Вашингтон, - додав глава "ЛНР".

Повідомляється, що в ході зустрічі співрозмовники обговорили питання "можливої ​​взаємодії депутатського корпусу "ЛНР" з депутатами законодавчого органу Австрійської Республіки", а також можливість приїзду журналіста Державного австрійського телебачення Крістіана Вешутца до "ЛНР" у квітні цього року.

Читайте також: Ми всі вважали його за «некоронованого короля України»: цього дня Грушевський вперше головує на засіданні Центральної Ради
Читайте також: Раді запропонували скасувати вихідний 2 травня