Події
28 березня 2017
На Донбасі серед жителів поширюють міфи про негрів зі зброєю та американців із військ НАТО
В чергах на КПВВ стоять спеціальні люди, які серед місцевих жителів поширюють міфи про участь військ НАТО в боях в зоні АТО.
news-image

Представник України у гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи з мирного врегулювання ситуації на Донбасі, перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко заявляє, що на контрольних пунктах в'їзду-виїзду через лінію розмежування на Донбасі серед місцевих жителів поширюють міфи про участь військ НАТО в боях в зоні АТО.

Як передає кореспондент УНІАН, про це Геращенко повідомила сьогодні на прес-конференції в Києві, інформує «Є!».

«Ми з (народним депутатом) Марією Іоновою кожні два тижні буваємо на Донбасі і не буває жодної поїздки, коли б ми не заїхали на КПВВ. Це дуже важливо, щоб усвідомити, як працюють сьогодні ці нещасні пропускні пункти і для того, щоб відчути пульс окупованих територій, поспілкуватися з людьми з окупованих територій», - заявила вона.
«В цих чергах стоять люди, очевидно це спеціальні люди, які розповідають в чергах про те, що вони бачили на Донбасі – пробачте за неполіткоректність, але це цитата, – «негрів зі зброєю», «американців з військ НАТО», які воюють за Україну. Такі сарафанного радіо міфи розповсюджуються щодня на КПВВ», - додала Геращенко.

 

Читайте також:«Я з Луганська телефоную» - Пєсков прокоментував інформацію про своє відвідування «ЛНР»